Pages

Friday, May 31, 2013

Lækker middag på LCHF


Det kan sagtens lade sig gøre at tilberede en lækker middag, hvor man inviterer gode venner og familie på besøg, eller man bare her lyst til at sidde og hygge med hinanden. Der er faktisk ikke den store ændring der.

Køb en god steg eller nogle gode bøffer, og en gang salat: Det kan både være med almindelig salat, en kålsalat, noget med broccoli, eller bare lidt af det hele. Man bliver faktisk overrasket over hvor godt det smager, og hvor meget det mætter. Og så nogle ovnbagte grøntsager, såsom gulerødder, pastinakker, rødbeder, peberfrugt, squash og lidt løg, og en god rødvins/flødesovs, og lidt god rødvin. (Pas dog på med ikke for mange rodfrugter.)

 Ja når nu I kigger den her igennem - er der så virkelig den store forskel på, hvordan man ellers ville have lavet sådan en middag? Nej vel? 

Jo der havde måske været kartofler i stedet for rodfrugter, men ellers ikke den stor forskel.  Hvis ikke man fortæller sine gæster om det inden, vil de aldrig ligge mærke til at det er LCHF - det kan man jo så nævne bagefter, og så skal der nok komme gang i snakken og spørgsmålene ;-)

Held og lykke, og husk skriv endelig for spørgsmål også med opskrifter
Theis

No comments:

Post a Comment